Išči

3 Reviews for Mojca Lombardo, dr. med.

katja.kovacic26

1 Mnenje

Res super zdravnica

5.0/ 5

Dr. Lombardo je zdravnica, ki posluša, iz pripovedovanja izlušči, kaj je pomembno, postavi dodatna vprašanja, če meni, da je treba, nato pa strokovno in jasno svetuje, kako naprej. Predana je svojemu delu, ki ga opravlja s srcem in res zavzeto. Z njenim delom sem bila vedno zelo zadovoljna.

janez.gasperlin68

1 Mnenje

Mnenje o zdravnici dr. Mojci Lombardo

5.0/ 5

Zelo dober občutek že ob prvem koraku v njeno ambulanto. Prijazna, nobene vzvišenosti proti pacientu, izjemno potrpežljiva in zaupanja vredna strokovna obravnava ! Blage, toda jasne in prepričljive besede. Pacient dobi vso potrebno razlago in napotke ! Ker vem koliko pacientov mora obravnavati vsak dan in ker vem, kako nesramno so obravnavani zdravniki, posebej pa še družinski zdravniki v Sloveniji , je moje spoštovanje te in podobnih zdravnic in zdravnikov še toliko večje. Za nas državljane je osebni zdravnik takorekoč najbolj pomembna “služba”, ki jo potrebujemo. Kajti brez zdravja je vse ostalo NIČ.

Oddajte mnenje in ocenite zdravnika

Vaša ocena

angry
crying
sleeping
smily
cool
Išči

Pri pisanju komentarja bodite strpni in nežaljivi.

Težave s spolnim zdravjem?

Tribumen je naravni afrodiziak za ženske in moške z nizkim libidom in z motnjami erekcije, ki vsebuje ekstrakt navadne zobačice.